06-44 40 00 59 info@4evergreen2021.nl

Covid: wanneer gaat het door?

Covid

We hebben geen glazen bol en weten dus niet hoe de wereld er in september uitziet. Omdat er met de organisatie van het evenement veel geld gemoeid is en we het vooral niet leuk vinden om een optreden voor 20 personen te organiseren, laten we het doorgaan van 4evergreen2021 afhangen van de stand van zaken op dat moment.

Dat betekent dat wij, als er nog ernstige belemmerende Covid-maatregelen zijn, eventueel het evenement naar een later tijdstip kunnen verplaatsen.

Hou daarom altijd deze website in de gaten en/of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Voorlopig gaan we er echter vanuit dat dit de stand van zaken is waar we mee te maken hebben:

 

1,5 meter en checkgesprek

Bij bezoek overdag is het voor bezoekers in de grote tuin en weide voor bezoekers die niet tot hetzelfde huishouden behoren eenvoudig om de gewenste afstand van 1,5 meter te houden. Wij gaan ervan uit dat je je als bezoeker zelf aan de 1,5 meter afstand houdt. Uiteraard mogen bezoekers die uit hetzelfde huishouden komen naast elkaar lopen/zitten. Een mondkapje is niet verplicht, maar het staat je vrij die te dragen.

We gaan ervan uit dat je thuisblijft als je:

  • corona of aan corona gerelateerde klachten hebt
  • huisgenoten hebt met corona of aan corona gerelateerde klachten
  • in quarantaine bent

Mogelijk stellen we je bovengenoemde vragen bij de ingang. En iedereen wordt bij de ingang verzocht een kaartje in te vullen tbv bron- en contactonderzoek indien van toepassing.

 

Mocht je je niet aan de geldende coronamaatregelen houden, dan kunnen we je verzoeken te vertrekken.

 

Optredens – avondprogramma

Voor de optredens ’s avonds geldt dat toegang alleen mogelijk is met een coronatoegangsbewijs in combinatie met een legitimatiebewijs en een entreeticket. Ook verwachten we van bezoekers dat ze alle vragen van onze gezondheidscheck met ‘nee’ kunnen beantwoorden.

Lees onderstaande goed door!

De optredens zijn alleen toegankelijk met een coronatoegangsbewijs. Dit betekent dat je, naast je identiteitsbewijs en een concertkaartje, moet zorgen dat je zo’n coronatoegangsbewijs krijgt via ofwel de CoronaCheck-app op je smartphone ofwel via coronacheck.nl.

 Voorafgaand aan de voorstelling kun je je coronatoegangsbewijs genereren via deze stappen:

  • Dowload de CoronaCheck app of ga naar CoronaCheck.nl.
  • Upload je coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck app. Dit kan een testbewijs zijn die niet ouder is dan 24 uur voor aanvang van de voorstelling, een vaccinatiebewijs als je volledig gevaccineerd bent, of een herstelbewijs als je de afgelopen 180 dagen positief bent getest op corona. Kinderen onder de 13 jaar hoeven zich niet te laten testen.
    Een afspraak voor een toegangstest bij jou in de buurt, maak je via www.testenvoortoegang.nl (kies bij activiteittype ‘voorstelling of concert’).
  • Wij scannen bij binnenkomst de QR-code uit de CoronaCheck app, of geprint via CoronaCheck.nl, en controleren dit samen met je legitimatiebewijs en entreeticket.

Annuleringsregeling
Mochten wij voorstellingen moeten annuleren als gevolg van aangescherpte coronaregels, dan betalen wij 100% van je ticketkosten terug. Annuleer je zelf dan gelden onze verkoopvoorwaarden.

Vragen?
Mocht je vragen hebben over de maatregelen of over de precieze regelingen, mail dan naar info@4evergreen2021.nl.

 

Versie d.d. 23 augustus 2021